کاناپ مرغ؛ فینگرفود مجلسی و خوشمزه

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: به کاناپ مرغ، ساندویچ روباز مرغ هم میگن. این غذا جزو فینگر فودهاست که برای پیش غذای مراسم‌های رسمی و جشن تولد‌ها مناسبه.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم:

خمیر هزارلا: 2 عدد
قارچ (ریز خردشده): 200 گرم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سینه مرغ (پخته): 300 گرم
آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس مایونز: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری

کاناپ مرغ؛ فینگرفود مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه:

خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد 2 سانتی متر از خمیر برش دهید. آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید. سینی را حدود 5 الی 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برش های خمیر طلایی و برشته شوند. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، سیر و قارچ ریز خردشده را حدود 5 دقیقه در روغن روی حرارت زیاد تفت دهید. سویا سس و آب مرغ را اضافه کنید مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید. نمک و فلفل زده و ظرف را از روی حرارت بردارید. پس از خنک شدن سس مایونز را اضافه کنید. مواد را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و روی نان های کوچک برشته پایپ کنید. سپس سرو نمایید.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *