طرز تهیه دمپختک با خاگینه+عکس

به گزارش روانشناسی نمکس به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.

مواد لازم (۴ نفر)

۳ عدد تخم مرغ درشت
۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد
۱ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۵ پیمانه برنج پخته شده
نمک و فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه دمپختک با خاگینه+عکس

طرز تهیه

1.تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
2.گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
3.روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
4.گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
5.پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
6.در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
7.این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

منبع:برترین ها

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *