بادمجان چه نقشی در درمان نقرس دارد؟

سرویس سبک زندگی فردا:  آن‌هایی که مبتلا به بیماری نقرس هستند از درد شدید و تورم مفاصل خود رنج می‌برند که معمولاً در انگشت بزرگ شست پا است.به نقل از فوت و فن رژیم غذایی شما نقش مهمی در تسکین درد آزاردهنده و هم چنین حملات آتی نقرس دارد. بادمجان به دلیل برخورداری از پورین اندک احتمال کمتری در تحریک نقرس دارد. بادمجان نقرس را بدتر نمی‌کند یا منجر به بروز نقرس نمی‌شود.

 

بادمجان چه نقشی در درمان نقرس دارد؟

 

علل ابتلا به نقرس

نقرس در ابتدا به دلیل بالا رفتن میزان اسید اوریک در خون یا هایپر اوریسمی ایجاد می‌شود. علاوه بر این، نقرس به دلیل مصرف دارو‌ها یا عوارض جسمی خاصی که اسید اوریک خون را بالا می‌برند نیز می‌تواند به وجود بیاید. اسید اوریک در خون در اصل منجر به شکستن و تجزیه پورین می‌شود. پورین یک ترکیب نیتروژنی است که در بسیاری از غذا‌ها یافت می‌شود.

غذا‌های سرشار از پورین

میزان پورین در مواد غذایی متفاوت است. از همه بیشتر گوشت قرمز، تخم ماهی و شراب قرمز است. بر خلاف اینها، بادمجان، حداقل پورین را دارد و در رژیم غذایی افراد مبتلا به نقرس یک ماده غذایی خوب، مفید و بی‌آزار است.

حملات نقرس

حملات حاد نقرس منجر به درد شدید و التهاب مفاصل می‌شود که با دارو قابل درمان است. اگر چه، مصرف غذا‌هایی که حاوی پورین اندکی هستند، مانند بادمجان، منجر به تسکین درد یا کاهش تورم نمی‌شود، اما داشتن رژیم غذایی که پورین اندکی داشته باشد برای کنترل حملات نقرس در آینده بسیار مفید خواهد بود.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *